Een woning kopen of je bestaande hypotheek oversluiten is een hele onderneming, waarbij veel komt kijken. Dat is logisch want een huis kopen en een hypotheek afsluiten of je bestaande hypotheek oversluiten is een grote beslissing. Want hoe je dat regelt kan heel veel invloed hebben op je financiële toekomst.

Natuurlijk kan je online snel uitzoeken wat je ongeveer kan lenen en dan afsluiten. Alleen gaan online hypotheken over het algemeen uit van standaarden en daar gaat het meestal mis. Want een hypotheek is bijna nooit standaard. Kan je in een standaard hypotheek bijvoorbeeld schenkingen, verschillende leningdelen met verschillende looptijden, oude hypotheekrechten, eigen woningreserve of een bouwdepot kwijt?

Het persoonlijk advies van de adviseurs van Melfin Advies bied jou dan meerwaarde. Zo kunnen wij voor jou als specialisten in de woningfinanciering adviseren en bemiddelen bij meer dan 48 verschillende banken, pensioenfondsen én verzekeringsmaatschappijen.

Onderwerpen die daarbij aan bod komen zijn jouw persoonlijke situatie, jouw woonwensen, jouw risico’s en welke hypotheek bij jou past. Het is natuurlijk niet leuk, maar het is ook van belang om ook de mindere kanten goed te belichten. Door bijvoorbeeld gezamenlijk te kijken wat er gebeurt als je uit elkaar gaat, als je arbeidsongeschikt raakt, ontslagen wordt of wellicht zelfs overlijdt?

Is de hypotheek dan ook nog betaalbaar?

Maar ook als de hypotheek geregeld is en jij eindelijk de sleutels hebt van je droomhuis, wil je natuurlijk wel dat niet alleen je droomhuis maar ook je spulletjes daarin goed zijn verzekerd. Dat zijn belangrijke dingen om over na te denken.

Wil jij daarom snel overzicht, inzicht en zekerheid over jouw hypotheek? Dan helpen wij jou graag om alles in één keer goed te regelen. Door één keer goed tijd te investeren in een hypotheekgesprek met een van onze adviseurs, heb jij er op de lange termijn enorm profijt van!

Een gratis afspraak met een van onze (Erkend) Hypotheek Adviseurs is zo gemaakt 06 29 49 52 31

Ook kunnen wij jou onder andere aan de volgende aanvullende diensten helpen:

  • Aankoopmakelaar;
  • Taxatierapport;
  • Bouwkundige keuring;
  • Bankgarantie;
  • Notaris;
  • (Subsidie) mogelijkheden verduurzaming woning.