Zakelijke verzekeringen

Bij zakelijke verzekeringen is het op verschillende momenten raadzaam om een expert te raadplegen. Zeker als je voor keuzes staat als ondernemer. Wij proberen samen met jou zoveel als mogelijk te zorgen voor duidelijkheid aangaande risico’s die nu spelen, maar ook in verband met toekomstige risico’s.

Wij vinden het belangrijk dat de consequenties van de nu te maken keuzes voor je duidelijk zijn. Wij adviseren je over de (on)mogelijkheden en dekkingen die zakelijke verzekeringen wel of niet bieden en de keuzes die je zelf hebt.

Zakelijke keuzes waar je als ondernemer voor komt te staan hebben vaak ook effect op het gebied van bedrijfsmatige risico’s afdekken. Voor jou iets waar jij niet bij stil staat; voor ons iets dat niet meer dan logisch is. Wij houden als gecertificeerde schade assurantie adviseurs dit allemaal juist goed in de gaten en adviseren jou met een overkoepelende blik op al je risico’s. En als het dan een keer tegenzit zijn wij er voor je en handelen de schade voor jou af.

Op het gebied van zakelijke verzekering adviseren en bemiddelen wij onafhankelijk van de verzekeringsmaatschappij onder andere verzekeringen op het gebied van

  • Bedrijf & Zekerheid zoals een Cyberverzekeringen;
  • Transport & Logistiek zoals een bestelautoverzekering.

Wil je hierover meer weten? Wij nodigen jou van harte uit om kennis te maken met één van onze zakelijke schadeverzekeringsspecialisten en sparringpartners. Wij helpen je graag bij het in kaart brengen, voorkomen of verzekeren van deze risico’s.

Een afspraak is zo gemaakt: 06 29 49 52 31

Particuliere verzekeringen

Bij particuliere verzekeringen is het raadzaam om hiervoor een expert te raadplegen. Want het is natuurlijk erg vervelend als  je schade bij een ander veroorzaakt.

Maar het kan iedereen overkomen. Denk maar eens aan de hond die een ravage aanricht in de tuin van de buren; Of je kleine meid is aan het fietsen, ziet je thuiskomen en wil jou enthousiast begroeten. Ze stapt van de fiets af en laat deze gewoon vallen. Jouw kleine meid wordt opgevangen in je armen, maar de fiets valt wel tegen de auto van de buurman aan. En hij is daarvoor niet verzekerd.

Wij proberen samen met jou zoveel als mogelijk te zorgen voor duidelijkheid met risico’s die nu spelen, maar ook met jouw toekomstige risico’s.

Wij vinden het belangrijk dat de gevolgen van het wel of niet verzekeren voor jou duidelijk zijn. Wij adviseren je over de (on)mogelijkheden en dekkingen die particuliere verzekeringen wel of niet bieden en de keuzes die je daarbij hebt.

Als gecertificeerde assurantie adviseurs houden wij dit allemaal juist goed in de gaten en adviseren jou met een overkoepelende blik op al je risico’s. En als het dan een keer tegenzit handelen wij de schade voor jou af. Voor jou iets waar jij liever niet bij stil staat; voor ons iets dat niet meer dan logisch is.

Op het gebied van particuliere verzekering adviseren en bemiddelen wij onafhankelijk van de verzekeringsmaatschappij onder andere verzekeringen op het gebied van:

  • Aansprakelijkheid;
  • Uitvaart;
  • Verkeer;
  • Wonen;
  • Zorg

Wil je hierover meer weten? Wij nodigen jou van harte uit om kennis te maken met één van onze verzekeringsspecialisten en sparringpartners. Wij helpen je graag bij het in kaart brengen, voorkomen of verzekeren van deze risico’s.

Een afspraak is zo gemaakt: 06 29 49 52 31

Lenen

lenen is een uiterst persoonlijke kwestie. Een auto, boot of caravan kopen, is vaak niet met spaargeld te financieren. Je kan je dan afvragen: waar ga ik dat geld lenen? Het raadzaam om hiervoor een van de kredietspecialisten van Melfin Advies te raadplegen.

De leenexperts geven op basis van hun jarenlange ervaring het beste onafhankelijke advies en kunnen snel en vakkundig voor jou bemiddelen. Daarmee kan het een lening een prima oplossing zijn. Aan jou de keuze! Je kunt bij Melfin Advies kiezen tussen zelfstandig een lening aanvragen, zonder advies (execution only) of met het persoonlijke advies van een van onze krediet specialisten. Een offerte van Melfin Advies is altijd vrijblijvend en verplicht je tot niets.

Belangrijk is dat de gevolgen van het wel of niet lenen voor je duidelijk zijn. Bij een persoonlijk leenadvies wordt je door een expert geadviseerd over wat financieringsmogelijkheden wel of niet bieden en de keuzes die je daarbij hebt.

Wij houden als gecertificeerde krediet adviseurs dit allemaal juist goed in de gaten en adviseren jou met een overkoepelende blik op al je mogelijkheden. Voor jou iets waar jij niet meteen bij stil staat; voor ons iets dat niet meer dan logisch is.

Op het gebied van particuliere financieringen adviseren en bemiddelen wij onafhankelijk van de kredietmaatschappijen onder andere de volgende mogelijkheden:

  • Doorlopend krediet (DK);
  • Persoonlijke Lening (PL);
  • Woning Voordeel Financiering
  • Financial lease
  • Operational lease
  • Private lease

Wil je hierover meer weten? Wij nodigen jou van harte uit om kennis te maken met één van onze kredietspecialisten. Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw wensen.

Een afspraak is zo gemaakt: 06 29 49 52 31

Verduurzamen

Sinds de oprichting van VA hielden wij al rekening met verduurzaming. Om dit te bewerkstelligen vindt je naast de EPA- Adviseur ook de adviseur duurzaam wonen op ons kantoor aan.

Links:

  • verbeter je huis (verbeterjehuis.nl)
  • energieloket gemeente: Duurzaam bouwloket en regionaal energieloket
  • Energielabelvoorwoningen.nl
  • De energiebespaarders (onlinescan woning)